Skrifter

“Sanning blir verklighet”

Mina bilder i bokformat kan du köpa här:
https://www.bod.se/bokshop/sanning-blir-verklighet-lotta-bynert-9789179698874

https://www.adlibris.com/se/sok?q=bynert

https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=bynert

Följande skrifter får du gärna ladda ner skrifterna för privat bruk och för utbildningssyfte, men inte i försäljningssyfte. Vill du ha en pdf i tryckkvalitet så kontakta mig. 

”Att hämta mig åter”

skapades våren 2020 tillsammans med projektet ”En återhämtningsinriktad psykiatri i Jönköpings län”. Projektet drivs av Kommunal utveckling, en utvecklingsplattform för de 13 kommunerna som ingår i Region Jönköping i samverkan med regionen. Ett av fokusområderna i projektet är att introducera möjligheten för regionen och kommunerna att arbeta tillsammans med personer som har en egen erfarenhet av återhämtning från psykisk ohälsa.

Idag är jag en del av en grupp som träffas regelbundet. Vi har alla gått igenom både perioder av kamp med psykisk ohälsa och återhämtning. Inom regionen hjälper vi till genom att använda våra erfarenheter. Vi gör detta där det behövs. Ibland i arbetsgrupper eller genom att hålla föreläsningar. För mig är att skriva och illustrera den mest naturliga sättet att kommunicera på. Även andra i gruppen upplever det stimulerande och därför har vi tagit fram en serie små häften med huvudtitel ”Att hämta mig åter” med unika undertitlar. Dessa kan användas som inspiration och till undervisning. Pdf:en nedan är i ett litet format, men du ser hur den ser ut. Vill du ha en pdf i ett bättre format kontakta mig.

Ladda ner ”Att hämta mig åter – Lotta”

“Återlösningen”

Är evangeliet ett mysterium som vi bara ska tro på eller finns det en logik? Den här frågan har jag kämpat med. Får jag inte detaljer att gå ihop så kan jag inte släppa en fråga. Inte heller kan jag skapa mig en egen sanning som jag kan vila i. För att jag skulle kunna sätta min tillit till Gud så behövde jag förstå evangeliet. Idag kan jag lämna händelser som jag aldrig kommer att få svar på därför att jag vet att Han vet och det räcker.

Logiken jag hittade var så magnifikt att bara Gud kan komma på något liknande och samtidigt så enkelt att varje människa kan förstå.

Skriften innehåller frågor till dig om vad du tror och hur du ser på skapelsen. Den kan även användas i en samtalsgrupp.

Ladda ner ”Återlösningen”